Adatvédelem

A TRANTOR’99 BT. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése, oda adatok küldése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
• A TRANTOR’99 BT. weboldalának tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek, ezért minden jogot fenntart.
• A TRANTOR’99 BT. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.
• A TRANTOR’99 BT. weboldalának tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, a TRANTOR’99 BT. semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldala pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
• A TRANTOR’99 BT. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja, vagy elérhetőségét megszüntesse. A TRANTOR’99 BT. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
• Mivel TRANTOR’99 BT. nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így TRANTOR’99 BT. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a TRANTOR’99 BT. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
• Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely, szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy TRANTOR’99 BT. azt – minden felelősség nélkül (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez TRANTOR’99 BT ellen jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az TRANTOR’99 BTt.
• A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát TRANTOR’99 BT nem tárolja és nem dolgozza fel, arról statisztikát nem készít.